awly.blogg.se

2014-08-25
19:46:31

♡ Läppbalsam ♡

Hej!
 
Ja hade tänkt göra en liten recension av mina läppbalsam!
Då jag är näst intill beroende av läppbalsam så äger jag 16 stycken. Jag vet ärligt talat om mina läsare är så sminkinresserade då detta inte är någon direkt skönhetsblogg, but whatevva. Just skip this then.
 
en överblick av mina läppbalsam
 
Lip smacker.
 
 
 
Jag har då tre olika lip smacker läppbalsam, två gaaamlaaa som jag inte använder, och det är de två högra. Det allra längst till högerr är i(säger man smaken? Lukten? Färgen? vi kör med färg.) färgen Red raspberry. 
Den mittersta är i färgen Strawberry och det vänstra är från en cupcake-kollektion och är i färgen salted caramel.
Salted caramel är jag faktiskt riktigt besviken på. Jag var jättespänd på ett cupcakeläppbalsam då jag älskar cupcakes, men när jag om hem och luktade på det luktade det gammal kringla. Detta har jag därför aldrig använt, så jag vet inte om det är bra. Fullt möjligt. Men doften... Kanske inte.
 
 
H&M och apoteket.
 
 
 
Det första här (det vänstra) är ifrån H&M och är också ganska gammalt... Hehe... Men det är i färgen strawberry och jag använde det flitigt när jag var yngre. Detta läppbalsam är faktiskt helt färglöst. Tro´t om du vill.
 
Det andra är från apoteket och är ett försvarets hudsalva. Detta använder jag varje vinter när min familj pker till fjällen och läpparna lätt spricker i kylan. Detta är inte någon speciell färg utan är bara någon rosa bandet edition.
 
 
Lypsyl
 
 
 
 
 
Det första här är ett färglöst lypsyl som luktar jordgubbe, och är i färgen strawberry. Det brukar jag smeta på hur mycket som helst av varje kväll för att hålla läpparna återfuktade. 
Det andra är ett lypsyl berry blast somger en ljusrosa glittrig ton på läpparna och luktar bär. Mömma.
 
 
Blandade sorter
 
 
 
 
Det första här är ett från nivea som heter pearly shine och som ger en nude (syns nästan inte), men glittrig färg på läpparna. Det andra fick jag gratis som ett test i london och det luktar bubbelgum och är sååå krämigt! Mitt favorit just nu faktiskt. Det tredje är ett med Hello Kittymotiv som jag köpte på Ullared i våras. DEt är faktiskt jättefint på läpparna! Ger en svag, mörkrosa färg. Löväli. Det sista och fjärde är något som jag fått med någon tidning någon gång. Det är i alla fall ganska krämmigt, vilket jag gillar. 
 
 
Blandade burkar
 

 
 
Det första på bilden är ett eos lipbalm, vilket jag antar att de flesta känner till. Men för er som inte... Googla det.
 
Det är i alla fall det röda, summer fruit och det är det jag tycker luktar godast FÖRUTOM det gula, lemon drop (som även har spf 15) då min favorit doft, smak, är just citron.  Det andra läppbalsamet på bilden, det luktar i alla fall citron! :) Det är från I love... och är i doften lemons & limes (citroner och lime...ar?) Det luktar i alla fall supergott. Det tredje är från The body shop och är ett Born lippy strawberry. Det enda jag säger om detta: I like.
 
 
Baby lips
 
 
Det första är ett baby lips i färggen pink punch, dock tycker jag faktiskt inte att detta är särskilt bra, för mig klumar det sig fult på läppara. Färgen och doften däremot, det tycker jag mycket om.
Det andra är ett Baby Lips Electro som jag köpte i london. Electro serien är mer neonfärger, jag har för mig (lovar inget nu) att det ska finnas i färger som lila och grön. Men är inte säker. 
 
Det är i alla fall i färgen Pink Shock och Ger en superduper fin ceriserosa färg på läpparna-en stor favorit <3